Agora

ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (4-11 Νοεμβρίου 2017)

Η ΑΓΟΡΑ - MARKET είναι το αναπτυξιακό κομμάτι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που συγκεντρώνει ένα διεθνές δίκτυο επαγγελματιών και προσφέρει τον χώρο αλλά και τις συνθήκες για συναντήσεις, συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες σε μια ανεπίσημη, φιλόξενη και επαγγελματική ατμόσφαιρα.

Οι χώρες που έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν πρόταση στο Crossroads είναι: Αίγυπτος, Αλβανία, Αλγερία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιορδανία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λίβανο, Λιβύη, Μάλτα, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Παλαιστίνη, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Συρία, Τουρκία, Τυνησία.

Οι αναπτυξιακές δράσεις της Αγοράς του ΦΚΘ είναι:

Film Market 4-11 Νοεμβρίου 2017 (deadline 15/9/2017)

Film Market Registration Form

Το Film Market προωθεί την πλειοψηφία των ταινιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΦΚΘ. Φέτος θα παρουσιαστούν ταινίες από τις χώρες στις οποίες επικεντρώνεται η Αγορά και δεν θα συμμετέχουν στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα μεγαλύτερο αριθμό ταινιών να βρουν το δρόμο προς άλλα φεστιβάλ και εταιρίες διανομής. Επίσης, παρουσιάζονται οι προηγούμενες ταινίες των συμμετεχόντων στο Crossroads καθώς και μια επιλογή από Ελληνικές ταινίες παραγωγής των δύο τελευταίων ετών. 

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γιάννα Σαρρή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Crossroads - Φορουμ συμπαραγωγών 7-11 Νοεμβρίου 2017 (deadline 31/07/2017)

Crossroads Registration Form

Το Crossroads επιλέγει κινηματογραφικά σχέδια με βάση την ποιότητα του σεναρίου, την δημιουργική ομάδα και την πιθανότητα παραγωγής του. Ο στόχος του Crossroads είναι να υποστηρίξει παραγωγούς ταινιών μεγάλου μήκους που σχετίζονται με τα Βαλκάνια ή την Μεσόγειο.
Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Περισσότερα...

Agora Works in Progress 9 Νοεμβρίου 2017 (deadline 11/09/2017)

Works in Progress Registration Form

Αυτή η δραστηριότητα δίνει την δυνατότητα σε επιλεγμένους sales agents, διανομείς και προγραμματιστές φεστιβάλ από όλο τον κόσμο, να είναι οι πρώτοι που θα ανακαλύψουν ταινίες μεγάλου μήκους από την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια σε ένα στάδιο αμέσως πριν την ολοκλήρωση τους.

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Περισσότερα...

Thessaloniki - Locarno Industry Academy International

Thessaloniki-Locarno Industry Academy Registration Form

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, φέρνουν το Locarno Industry Academy International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Το Locarno Industry Academy International είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου να επεκτείνουν τις επαγγελματικές εμπειρίες και διασυνδέσεις τους στους τομείς των διεθνών πωλήσεων, του μάρκετινγκ, της διανομής, της παρουσίασης και του προγραμματισμού. Στο παρελθόν, το Locarno Industry Academy International έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Νέα Υόρκη.

​Οι νέοι και ανερχόμενοι εκπρόσωποι πωλήσεων, διανομείς και ειδικοί των νέων μέσων που θα συμμετάσχουν στο Locarno Industry Academy International στη Θεσσαλονίκη, θα λάβουν μέρος σε ένα ειδικό workshop όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να συναντήσουν σημαντικούς επαγγελματίες του διεθνούς κινηματογραφικού χώρου, μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις και ομαδικά εργαστήρια. Επιπλέον, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες που διοργανώνει η Αγορά του 57ου ΦΚΘ, όπως, μεταξύ άλλων, συναντήσεις και σεμινάρια με εκπροσώπους του παγκόσμιου κινηματογραφικού τομέα.

​For more details please follow the link

Διαπίστευση Αγοράς

Η Αγορά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι. Είναι το μέρος όπου βρίσκονται οι επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου. Στους σκηνοθέτες και παραγωγούς που συμμετέχουν παρέχετε η δυνατότητα να προωθήσουν τη δουλειά τους σε διανομείς, αγοραστές, sales agents καιεκπροσώπους φεστιβάλ από όλο τον κόσμο. 

Υπηρεσίες του τμήματος Αγορά για τους επαγγελματίες

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε

Υπεύθυνη Αγοράς: Γιάννα Σαρρή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συντονισμός Αγοράς: Αγγελική Βέργου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ντενίζ Ανδρεώλα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για να κατεβάσετε τον κατάλογο της Αγοράς – Market του 57ου ΦΚΘ πατήστε Thessaloniki Agora – Industry Manual και για τους επαγγελματίες προηγούμενων διοργανώσεων Agora - Industry Guests.

Με την υποστήριξη:

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

uncut-icon