Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τα οποία στηρίζονται κατά κύριο λόγο από το Υπουργείου Πολιτισμού και το Υπουργείο Παιδείας, έχουν ως στόχους...

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο «Ολύμπιον» από το 2001. Είναι ένα πρόγραμμα προβολών εγκεκριμένων από το Υπουργείο Παιδείας ταινιών για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Οι ταινίες επιλέγονται με γνώμονα την ηλικία των θεατών, την καταλληλότητα του θέματος και την καλλιτεχνική αρτιότητά τους.

Περισσότερα...

Το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης οργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μια ποικιλία εκπαιδευτικών προτάσεων, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ομάδα να επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμεί ανάλογα με τους επιδιωκόμενους εκπαιδευτικούς στόχους της.

Περισσότερα...

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης από την 44η διοργάνωσή του το 2003 έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα πρόγραμμα masterclasses και ανοιχτών συζητήσεων για τη γνωριμία των φοιτητών και των νέων επαγγελματιών του κινηματογράφου αλλά και του κοινού με αναγνωρισμένες προσωπικότητες του κινηματογραφικού χώρου (σκηνοθέτες, σεναριογράφους, ηθοποιούς, διευθυντές φωτογραφίας, ανθρώπους της παραγωγής, της διανομής και του μάρκετινγκ, καθώς και πρωτοπόρους των τεχνολογικών εξελίξεων).

Περισσότερα...

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

uncut-icon